i ! i
Nyt gasfyr?
Få gode råd med på vejen
Få gode råd med på vejen
Hold dit fyr i form Find Gasmester
Trænger gasfyret til en udskiftning?

Der kan være mange penge at spare, hvis du udskifter det gamle naturgasfyr med et nyt og moderne gasfyr.

Her får du gode råd med på vejen til et nyt gasfyr.

Brug Energicenteret
I vores Energicenter i Søborg hjælper vi dig med at beregne, om udskiftningen kan betale sig. Vi kan også hjælpe dig med at finde forhandlere, priser og det fyr, der passer til lige netop dit behov. Du kan ringe eller skrive til os – eller komme forbi. Læs mere om vores Energicenter

Få tilbud på gasfyr
Vi har gjort det nemt for dig at indhente tilbud på en ny gasinstallation. Du kan selv sammensætte dit ønske til et nyt fyr og få uforpligtende tilbud fra godkendte Gasmestre i din indbakke. Læs om Få tilbud på gasfyr.

Brug en Gasmester 
Med en Gasmester er du sikret høj kvalitet og service. Kun autoriserede vvs-firmaer med stor erfaring inden for naturgas er med i Gasmestersamarbejde. Find din Gasmester

Søg tilskud til nyt naturgasfyr
Du kan få tilskud, hvis du skifter fra et ikke-kondenserende fyr til et kondenserende fyr. Husk, at du skal søge om tilskud via din Gasmester, og at Gasmesteren skal søge om tilskuddet, inden I indgår en aftale. Kontakt din Gasmester.

Kend dit varmebehov
Du skal vælge et gasfyr, som passer til dit hus og dit forbrug af varmt vand. Det er ærgerligt at vælge en for lille varmtvandsbeholder, så der fx ikke er varmt vand til, at hele familien kan komme i bad om morgenen. Vær derfor omhyggelig med at beregne dit og husets nuværende og kommende varmebehov, så du får den rigtige størrelse varmtvandsbeholder og det rigtige gasfyr. Få hjælp i vores Energicenter.

Brug for hjælp?

Ring til os på telefon 62 25 90 00