i ! i
Konkurrencedygtige priser, gratis rådgivning og personlig service
Fordele ved HMN Bliv sikker på naturgas
Hvorfor vælge HMN Naturgas?

Det får du hos os


Konkurrencedygtige priser
Vi er et kommunalt ejet selskab, som ikke skal skabe overskud til en aktionærkreds. Det betyder, at vi kan koncentrere os om at skaffe gas så billigt som muligt til dig.

Gratis rådgivning
Du kan få gratis kvalificeret rådgivning om naturgas og om at spare på energien, forbedre din bolig eller vælge det rette gasfyr. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.  

Én samlet regning
Når du er kunde hos os, modtager du kun én samlet gasregning for gasforbruget, distribution og energiafgifter – undtagen hvis du bor på Fyn. Vi har nemlig indgået et samarbejde om samfakturering med Dansk Gas Distribution pr. 1. juli 2017.

Højt serviceniveau
Vi lægger vægt på den personlige betjening, og du kan altid forvente et højt serviceniveau af os. Hvert år undersøger vi, hvor tilfredse vores kunder er med os som gasselskab. Undersøgelsen viser, at vi generelt har nogle meget tilfredse kunder.


Om HMN Naturgas
HMN Naturgas A/S er hele Danmarks gasleverandør – og tilmed landets største. Vi leverer gas til ca. 235.000 gasforbrugere, det svarer til 2 ud af 3 danske gasforbrugere.

Vi er ejet af 57 kommuner i hovedstadsområdet, Nord- og Midtjylland og skal ikke tjene penge til vores ejere. Vi er med andre ord kundernes selskab. Og derfor ser vi det som vores vigtigste opgave at skaffe kunderne naturgas til den laveste pris.

Sammen med resten af HMN Naturgas-koncernen omsætter vi årligt for ca. 5 mia. kr., og vi afsætter 1,5-2 mia. kubikmeter natur- og biogas om året.

HMN Naturgas-koncernen arbejder for et sammenhængende og bæredygtigt energisystem, hvor man udnytter den eksisterende gasinfrastruktur til at distribuere grønne gasser, som biogas og brint. Gas er den bedste, billigste og mest fleksible måde at balancere et energisystem, som i fremtiden primært baseres på vind og sol. Samtidig kan gassen bruges overalt – til opvarmning og produktion af strøm, som procesenergi i industrien, og i biler, busser og færger som brændstof.

Vores værdier
•    Vi gør det nemt at være kunde
•    Vi finder løsninger sammen
•    Vi er på forkant med udviklingen
•    Vi er stolte af det, vi gør

Fordele ved HMN Naturgas

Lave gaspriser

Gratis skift til HMN Naturgas

Vi leverer i hele Danmark

Kun én gasregning

Brug for hjælp?

Ring til os på telefon 62 25 90 00