i ! i
Nemt at være kunde

Lad os gøre det nemmere for dig

Vi ved godt, at du ikke lige har fat i den sidste opgørelse fra os hver dag eller nødvendigvis kan huske mærket på dit gasfyr. Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at være kunde, og derfor kan du nu tilmelde dig servicen Nemt at være kunde, hvor vi har brug for din tilladelse til at se alle oplysninger om dig og dit gasfyr.

Når du har sagt ja, kan vores kundecenter hjælpe dig eller din VVS’er (Gasmester/Servicepartner) med en bedre og hurtigere service og rådgivning om din gasinstallation, dit forbrug, din aftale og valg af produkter samt individualisere serviceinformationer og tilbud til dig.

Og bare rolig, vi deler ikke dine oplysninger med hvem som helst! Vi udveksler kun informationerne med dem, der i forvejen har med din gasinstallation eller dit forbrug at gøre – nemlig dit distributionsselskab og din VVS’er (Gasmester/Servicepartner).

Læs hele samtykkeerklæringen og vilkår for udveksling af brugerinformation her

Tilmeld dig - Sådan gør du

1. Log ind på din kundeprofil på knappen nedenfor. Du kan logge ind med NemID eller med dit kundenummer og adgangskode, som du finder på din seneste gasregning.

2. Vælg ”Rediger profil” i øverste højre hjørne.

3. Gå ned til "Nemt at være kunde" og kryds af i "Ja tak, HMN Naturgas må gerne gøre det nemt for mig at være kunde". Gå ned i bunden og tryk på "Gem oplysninger", og så er du tilmeldt.

Du kan til enhver tid afmelde dig servicen igen ved at følge samme fremgangsmåde.

Vores kundecenter vil rigtig gerne hjælpe. Vi håber, at vi kan være med til at gøre hverdagen lidt nemmere, når du får brug for hurtig assistance til dit gasfyr.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at tilmelde dig, så ring til os. 

Tilmeld dig her

Brug for hjælp?

Ring til os på telefon 62 25 90 00