i ! i
Få tilskud til at spare på energien

Udskiftning af naturgasfyr

Skifter du til et nyt, kondenserende naturgasfyr, giver vi 3.500 kr. i tilskud.

Det er nemt at få tilskud, og der er kun to betingelser:
  • Dit nuværende naturgasfyr skal være ikke-kondenserende.
  • Du skal indgå en aftale om tilskud med os, inden du indgår en bindende aftale med en vvs-installatør om installation af nyt naturgasfyr.

Vi udbetaler automatisk tilskuddet til din bankkonto, når vvs-installatøren har anmeldt det nye naturgasfyr til os. Håndværkerfradraget skal du ordne med SKAT.

Når du søger om tilskud, skal du bruge kundenummer og adgangskode, som du kan finde på din seneste gasregning. Du kan også bruge dit NemId.

Du kan læse mere om regler for tilskud her.

Søg om tilskud

Energiforbedring af boligen


Vi giver et kontant tilskud, hvis du:
  • isolerer rør, loft, tag, ydervægge og kælder (bemærk, der er pt. stop for tilskud til hulmursisolering)
  • udskifter eller forbedrer vinduer og yderdøre

For at få tilskud skal du indgå en skriftlig aftale med os, inden du køber materialer og/eller laver en bindende aftale med en håndværker. 

Hvis du bor på Sjælland, skal aftalen indgås i HMN Energicenter i Søborg. Kontakt os gerne, så vi kan lave en aftale og sætte god tid af til dit besøg.
Hvis du bor i Jylland, skal du kontakte vores energirådgivning på tlf. 62 25 99 50 eller på raadgivning@naturgas.dk.

Husk at benytte dig af håndværkerfradraget.

Få besøg af en energirådgiver


Du kan få besøg af en af vores energirådgivere ganske gratis, hvis dit gasforbrug er over 2.000 kubikmeter om året og ligger over gennemsnittet, som vi vurderer ud fra husets alder, størrelse og antal beboere. Energirådgiveren gennemgår din bolig sammen med dig og kommer med forslag til, hvilke energiforbedringer der bedst kan betale sig.

Skriv til os, hvis du er interesseret. Vi vender tilbage inden for to dage med svar på, om du kan få besøg af en energirådgiver.
Bestil besøg

Brug HMN Energicenter


I vores energicenter i Søborg hjælper vi dig med at afdække dine muligheder for at reducere dit energiforbrug. Samtidig beregner vi, hvor mange penge du kan spare ved at få et nyt gasfyr, udskifte vinduer, isolere rør, loft og hulmur - og vi udfører det nødvendige for, at du kan få tilskud til at gennemføre de forskellige tiltag.

 Du kan ringe og skrive til os - eller meget gerne komme forbi.
HMN Energicenter

Følg dit energiforbrug


Få styr på dit energiforbrug og undgå økonomiske overraskelser. Med TjekEnergien har du forbrugsregnskabet samlet ét sted, og du har overblikket over, hvor stort dit energiforbrug har været, og hvor meget det har kostet.

TjekEnergien

Brug for hjælp?

Ring til os på telefon 62 25 90 00