i ! i
Spar på energien
Vi hjælper dig med at spare på energien og finde de bedste energiforbedringer til dit hus
Vi hjælper dig med at spare på energien og finde de bedste energiforbedringer til dit hus
Energisparetips

Få et kontant tilskud, hvis du fx isolerer eller udskifter vinduer

Du kan få besøg af en af vores energirådgivere ganske gratis, hvis dit gasforbrug er over 2.000 kubikmeter om året og ligger over gennemsnittet, som vi vurderer ud fra husets alder, størrelse og antal beboere. Energirådgiveren vil gennemgå din bolig med dig og komme med forslag til, hvilke energiforbedringer der bedst kan betale sig. Skriv til os, hvis du er interesseret. Vi vender tilbage inden for to arbejdsdage med svar på, om du kan få besøg af en energirådgiver.

Få tilskud til energiforbedringer
Vi giver et kontant tilskud, hvis du energiforbedrer din bolig.

Du kan få tilskud, hvis du:
  • isolerer rør, loft, tag, ydervægge og kælder (bemærk, der er pt. stop for tilskud til hulmursisolering)
  • udskifter eller forbedrer vinduer og yderdøre 

Du skal blot huske at have en skriftlig aftale med os, inden du indkøber materialer og/eller indgår en bindende aftale med en håndværker. Ring til os, hvis du vil vide mere .  

Brug HMN Energicenter
I vores energicenter i Søborg hjælper vi med at afdække dine muligheder for at reducere dit energiforbrug. Samtidig beregner vi, hvor mange penge du kan spare ved at få et nyt gasfyr, udskifte vinduer, isolere rør, loft og hulmur – og vi udfører det nødvendige for, at du kan få tilskud til at gennemføre de forskellige tiltag. Du kan ringe eller skrive til os – eller komme forbi. Læs mere om HMN Energicenter.

Følg dit energiforbrug
Få styr på dit energiforbrug og undgå økonomiske overraskelser. Med TjekEnergien har du forbrugsregnskabet samlet ét sted, og du har overblikket over, hvor stort dit energiforbrug har været, og hvor meget har det kostet. Læs mere om TjekEnergien.

Brug for hjælp?

Ring til os på telefon 62 25 90 00