i ! i
Hvorfor skal I vælge HMN Naturgas?
HMN Naturgas fordele
Vi leverer i hele Danmark
Lave priser
Skræddersyede løsninger
Professionel rådgivning

Det får I hos os

Personlig rådgivning 
Vores typiske kunde er en loyal kunde. Det skyldes, at vi tager vores kunder alvorligt, og vi vil gerne mødes personligt, når gaskontrakten skal forhandles. Det skaber tillid, og det betaler sig. 

Fleksibilitet
Jeres behov kommer i første række, når vi skal sætte en gaskontrakt sammen. Vi undersøger enhver mulighed for at skræddersy en kontrakt, der passer den enkelte kunde. 

Erfaring
HMN Naturgas har handlet med naturgas i mere end 25 år. Vi kender gasmarkedet bedre end de fleste og kan derfor levere holdbare og langsigtede løsninger.
 
Konkurrencedygtige priser
Vores mål er altid, at hver eneste kunde får markedets bedste pris – på gennemskuelige og attraktive vilkår.

Én samlet regning
Når I er kunde hos os, modtager I kun én samlet regning for gasforbruget, distribution og energiafgifter - undtagen hvis virksomheden ligger på Fyn. Vi har nemlig indgået et samarbejde om samfakturering med Dansk Gas Distribution pr. 1. juli 2017.

Om HMN Naturgas
HMN Naturgas A/S er hele Danmarks gasleverandør  - og tilmed landets største. Vi leverer gas til ca. 235.000 gasforbrugere, det svarer til 2 ud af 3 danske gasforbrugere.

Vi er ejet af 57 kommuner i hovedstadsområdet, Nord- og Midtjylland. At vi er kommunalt ejet betyder, at vi ikke skal koncentrere os om at skabe afkast til nogle aktionærer, men i stedet kan fokusere på at skaffe gas så billigt som muligt til dig.

Sammen med resten af HMN Naturgas-koncernen omsætter vi årligt for ca. 5 mia. kr., og vi afsætter 1,5-2 mia. kubikmeter naturgas og biogas om året.

HMN Naturgas-koncernen arbejder for et sammenhængende og bæredygtigt energisystem, hvor man udnytter den eksisterende gasinfrastruktur til at distribuere grønne gasser, som biogas og brint. Gas er den bedste, billigste og mest fleksible måde at balancere et energisystem, som i fremtiden primært baseres på vind og sol. Samtidig kan gassen bruges overalt - til opvarmning og produktion af strøm, som procesenergi i industrien, og i biler, busser og færger som brændstof.

Vores værdier:

  • Vi gør det nemt at være kunde
  • Vi finder løsninger sammen
  • Vi er på forkant med udviklingen
  • Vi er stolte af det, vi gør

Brug for hjælp?

Ring til os på telefon 62 25 90 00